Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rfos.fon.bg.ac.rs/handle/123456789/321Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.creator | Slović, Dragoslav | |
| dc.date.accessioned | 2023-05-12T09:58:52Z | - |
| dc.date.available | 2023-05-12T09:58:52Z | - |
| dc.date.issued | 2005 | |
| dc.identifier.issn | 0354-8635 | |
| dc.identifier.uri | https://rfos.fon.bg.ac.rs/handle/123456789/321 | - |
| dc.description.abstract | Predmet istraživanja je primena postupka kontinualnog poboljšavanja procesa poboljšavanjem metoda rada u tekstilnoj industriji, i potrebno je izučiti ga kako bi se doprinelo rešavanju problema povećanja efikasnosti proizvodnje. Opisan je slučaj primene ovog postupka u preduzeću "Javor - Ivanjica". Unapređenje procesa šivenja košulje postignuto je primenom sistema stimulativnog plaćanja zarada na osnovu grupnog i individualnog učinka i poboljšavanjem metoda rada. Poboljšanje procesa je postignuto unapređenjem rasporeda radnih mesta, sistema upravljanja materijalom u proizvodnji uređenjem radnih mesta i standardizacijom operacija. | sr |
| dc.publisher | Univerzitet u Beogradu - Fakultet organizacionih nauka, Beograd | |
| dc.rights | openAccess | |
| dc.source | Management - časopis za teoriju i praksu menadžmenta | |
| dc.title | Kontinualno poboljšavanje i stimulativne zarade u tekstilnoj industriji | sr |
| dc.type | article | |
| dc.rights.license | ARR | |
| dc.citation.epage | 61 | |
| dc.citation.issue | 40 | |
| dc.citation.other | 10(40): 58-61 | |
| dc.citation.spage | 58 | |
| dc.citation.volume | 10 | |
| dc.identifier.rcub | conv_362 | |
| dc.type.version | publishedVersion | |
| item.cerifentitytype | Publications | - |
| item.fulltext | No Fulltext | - |
| item.grantfulltext | none | - |
| item.openairetype | article | - |
| item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
| Appears in Collections: | Radovi istraživača / Researchers’ publications | |
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.